ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Mobile Cabins

Κατασκευάζονται από γαλβανισμένη εν θερμώ λαμαρίνα και κοίλους δοκούς βαρέου τύπου. Για επιπλέον προστασία, ο μεταλλικός σκελετός βάφεται με ειδικό primer και τελικό βιομηχανικό χρώμα υψηλής ποιότητας. Οι εξωτερικοί και εσωτερικοί τοίχοι είναι κατασκευασμένοι από πάνελ πολυουρεθάνης πάχους 40mm. Οι εξωτερικές και εσωτερικές πόρτες κατασκευάζονται είτε από πάνελ πολυουρεθάνης πάχους 40mm, είτε από ειδικά προφίλ αλουμινίου ευρείας γκάμας χρωμάτων και σχεδίων.

Για τα παράθυρα χρησιμοποιούνται προφίλ αλουμινίου με μόνο ή διπλό κρύσταλλο, καθώς και με την επιλογή ρολών, κουνουπιέρας ή και μεταλλική σχάρα προστασίας. Το δάπεδο επενδύεται από κόντρα πλακέ θαλάσσης ή MDF, και κατόπιν από PVC διαφόρων σχεδίων. Η ηλεκτρικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις γίνονται ανάλογα με το σχέδιο και την τελική χρήση του οικίσκου και είναι σύμφωνες με τις ισχύουσες ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΟΙΚΙΣΚΟΙ
Strucad Design Οι προκατασκευασμένοι οικίσκοι παράγονται από την Θερμοκήπια Κρήτης Α.Β.Ε. σε μια ευρεία γκάμα διαστάσεων. Είναι εύκολα μεταφερόμενοι, καθώς διαθέτουν σημεία ανάρτησης στην οροφή για ασφαλής και γρήγορη φορτοεκφόρτωση στο σημείο επιλογής σας. Παρέχουν ευελιξία, καθώς τοποθετούνται σε επίπεδη επιφάνεια, πχ. Έδαφος, χαμοταράτσα κτλ, χωρίς κάποια ιδιαίτερη θεμελίωση ή προεργασία στον χώρο τοποθέτησης τους.Όλοι οι οικίσκοι είναι μελετημένοι ώστε να ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις περί στατικότητας, θερμομόνωσης, ηχομόνωσης, στεγανότητας και αντιδιαβρωτικής προστασίας.

 
Transparent Modern Arrow

Εταιρία