ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ


Το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο σχεδιαστικό και τεχνικό προσωπικό της εταιρίας, είναι έτοιμο να υλοποιήσει τις ανάγκες του πελάτη. Με τη δυνατότητα παρουσίασης τρισδιάστατων (Αρχιτεκτονικών και Στατικών) σχεδίων του κτηρίου, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, αποκτάτε πλήρεις εικόνα και άποψη του κτηρίου και του τρόπου κατασκευής του, ακόμα και από σχέδια μη μηχανικού της εταιρίας.
Strucad Design
Σε συνδυασμό με τον σχεδιασμό και ανάλυση του κτιρίου σας σε λογισμικά τελευταίας γενιάς, είμαστε σε θέση να σας παραδώσουμε άμεσα τόσο στατική όσο και οικονομική μελέτη του έργου σας.

Static Analysis
ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ
Μελέτη, Σχεδιασμός, Κατασκευή

Strucad Design Μελέτη, Πλεονεκτήματα
Η εκτός εργοταξίου προκατασκευή αυξάνει την ταχύτητα, ποιότητα και ασφάλεια στην κατασκευή. Η προβλεψιμότητα του κόστους και του χρονοδιαγράμματος επίσης βελτιώνονται. Το κέρδος που αποκομείτε μόνο από το χρόνο κατασκευής σε σύγκριση με το μπετόν είναι 2-3% του συνολικού κόστους του κτιρίου.


Ταχύτητα κατασκευής - Ποιότητα – Οικονομία
Χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μελετητικά και σχεδιαστικά προγράμματα, η επιστημονική και τεχνική ομάδα της εταιρίας, προσαρμόζεται στις εκάστοτε απαιτήσεις και ανάγκες του έργου.

Κορυφαίος στόχος αποτελεί η καινοτομία, η αξιοπιστία και η λειτουργικότητα.

Strucad Image Πολλαπλές γραμμές διάτρησης και κοπής, πλήρως αυτοματοποιημένες και ελεγχόμενες από υπολογιστή με το σύστημα CNC, χρησιμοποιούνται για τη επεξεργασία των μεταλλικών δομικών στοιχείων.
 
Transparent Modern Arrow

Εταιρία